SALE

Adipex K75 Phentermine 75mg – 30 Tabs

65,49

Adipex is een receptgeneesmiddel dat lijkt op amfetamine. Phentermine stimuleert het centrale zenuwstelsel (zenuwen en hersenen), waardoor uw hartslag en bloeddruk toenemen en uw eetlust afneemt.

Beschrijving

Adipex

30 tabletten Adipex Phentermine van 75mg

Adipex is een receptgeneesmiddel dat lijkt op amfetamine. Phentermine stimuleert het centrale zenuwstelsel (zenuwen en hersenen), waardoor uw hartslag en bloeddruk toenemen en uw eetlust afneemt.

Adipex-indicaties
Een indicatie is een term die wordt gebruikt voor de lijst van aandoeningen of symptomen of ziekten waarvoor het geneesmiddel wordt voorgeschreven of gebruikt door de patiënt. Paracetamol of paracetamol wordt bijvoorbeeld door de patiënt gebruikt bij koorts, of de arts schrijft het voor bij hoofdpijn of lichamelijke pijn. Nu zijn koorts, hoofdpijn en lichaamspijnen de indicaties van paracetamol. Een patiënt moet op de hoogte zijn van de indicaties van medicijnen die voor veel voorkomende aandoeningen worden gebruikt, omdat ze zonder recept in de apotheek kunnen worden ingenomen, wat betekent dat de arts zonder recept verkrijgbaar is.
Adipex is geïndiceerd als een adjuvans op korte termijn (enkele weken) in een regime van gewichtsvermindering op basis van lichaamsbeweging, gedragsverandering en caloriebeperking bij de behandeling van exogene obesitas voor patiënten met een initiële body mass index groter dan of gelijk aan 30 kg. / m2, of groter dan of gelijk aan 27 kg / m2 in aanwezigheid van andere risicofactoren (bijv. gecontroleerde hypertensie, diabetes, hyperlipidemie).

Hoe moet ik Adipex gebruiken?
Gebruik Adipex oraal uiteenvallende tabletten zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor exacte doseringsinstructies.

Neem Adipex oraal uiteenvallende tabletten oraal in, met of zonder voedsel.
Neem Adipex oraal uiteenvallende tabletten ‘s ochtends in, tenzij uw arts anders voorschrijft. Het innemen van Adipex oraal uiteenvallende tabletten in de avond kan slaapproblemen veroorzaken.
Zorg ervoor dat uw handen droog zijn voordat u Adipex oraal uiteenvallende tabletten uit de fles haalt. Plaats de tablet bovenop uw tong waar deze zal oplossen. De tablet lost snel op en kan met speeksel worden doorgeslikt. Adipex oraal uiteenvallende tabletten kunnen met of zonder water worden ingenomen. Neem de tablet onmiddellijk in nadat u deze uit de fles heeft gehaald. Bewaar de verwijderde tablet niet voor toekomstig gebruik.
Als u een dosis Adipex oraal uiteenvallende tabletten heeft overgeslagen, neem deze dan zo snel mogelijk in. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga verder met uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses tegelijk.
Vraag uw zorgverzekeraar als u vragen heeft over het gebruik van Adipex oraal uiteenvallende tabletten.

Gebruik van Adipex

Er zijn zowel specifieke als algemene toepassingen van een medicijn of medicijn. Een medicijn kan worden gebruikt om een ​​ziekte te voorkomen, een ziekte gedurende een bepaalde periode te behandelen of een ziekte te genezen. Het kan ook worden gebruikt om het specifieke symptoom van de ziekte te behandelen. Het medicijngebruik is afhankelijk van de vorm die de patiënt aanneemt. Het kan nuttiger zijn in injectievorm of soms in tabletvorm. Het medicijn kan worden gebruikt voor een enkel verontrustend symptoom of een levensbedreigende aandoening. Hoewel sommige medicijnen na een paar dagen kunnen worden gestopt, moeten sommige medicijnen gedurende een langere periode worden voortgezet om er baat bij te hebben.
Adipex wordt gebruikt in combinatie met een door een arts goedgekeurd programma voor lichaamsbeweging, gedragsverandering en caloriearm dieet om u te helpen af ​​te vallen. Het wordt gebruikt door bepaalde mensen met overgewicht, zoals mensen met obesitas of gewichtsgerelateerde medische problemen. Afvallen en afvallen kan de vele gezondheidsrisico’s verminderen die gepaard gaan met obesitas, waaronder hartaandoeningen, diabetes, hoge bloeddruk en een korter leven.

Het is niet bekend hoe dit medicijn mensen helpt om af te vallen. Het kan werken door uw eetlust te verminderen, het energieverbruik van uw lichaam te verhogen of door bepaalde delen van de hersenen te beïnvloeden. Dit medicijn is een eetlustremmer en behoort tot een klasse geneesmiddelen die sympathicomimetische aminen worden genoemd.

Hoe Adipex te gebruiken
Neem dit medicijn via de mond in zoals voorgeschreven door uw arts, meestal eenmaal per dag, 1 uur voor het ontbijt of 1 tot 2 uur na het ontbijt. Indien nodig kan uw arts uw dosis aanpassen om een ​​kleine dosis tot 3 keer per dag in te nemen. Volg zorgvuldig de instructies van uw arts. Het laat op de dag innemen van dit medicijn kan slaapproblemen veroorzaken (slapeloosheid).

Als u capsules met verlengde afgifte gebruikt, wordt de dosis gewoonlijk eenmaal daags vóór het ontbijt of ten minste 10 tot 14 uur voor het slapengaan ingenomen. Slik de medicatie heel door. Capsules met verlengde afgifte niet fijnmaken of erop kauwen. Als u dit doet, kan al het medicijn in één keer vrijkomen, waardoor het risico op bijwerkingen toeneemt.

Als u de tabletten gebruikt die zijn gemaakt om in de mond op te lossen, wordt de dosis gewoonlijk eenmaal daags ‘s morgens met of zonder voedsel ingenomen. Droog eerst uw handen voordat u de tablet aanraakt. Plaats uw dosis op de tong totdat deze oplost en slik de dosis dan met of zonder water door.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en reactie op de therapie. Uw arts zal de dosis aanpassen om de beste dosis voor u te vinden. Gebruik dit medicijn regelmatig en precies zoals voorgeschreven om er het meeste profijt van te hebben

Hoe gebruik je Adipex?

Neem 1 of 2 apidex capsules in, meestal één keer per dag, 1 uur voor het ontbijt of 1 tot 2 uur na het ontbijt. Indien nodig kan u uw dosis aanpassen om een kleine dosis tot Max. 3 keer per dag in te nemen.

  • Adipex (Adipex) is een stimulerend middel vergelijkbaar met een amfetamine. Adipex is een eetlustremmer die het centrale zenuwstelsel aantast.
  • Adipex wordt samen met een dieet en lichaamsbeweging gebruikt om obesitas (overgewicht) te behandelen bij mensen met risicofactoren zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol of diabetes.
  • Adipex kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatiehandleiding worden vermeld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.