FAQ

LET OP! VERGEET NIET JE BESTELNUMMER IN TE VULLEN BIJ BETALING!!!

Vanwege corona en extreme drukte kunnen we niet elke dag bestelnummers gaan uitzoeken van mensen die dit vergeten in te vullen bij betaling.

Vul ALTIJD (alleen) uw bestelnummer in als “bericht” bij betalen.
Vergeet u dit toch, dan loopt uw bestelling helaas vertraging op!

Algemene Leveringsvoorwaarden

  • Bestellingen en betalingen worden altijd eerst handmatig gecontroleerd, daarna gaan ze pas in behandeling waarvan u dan automatisch een bericht ontvangt.
  • Track & Trace wordt na verzending verzonden naar u, dus zolang u deze nog niet heeft ontvangen van ons is uw bestelling ook nog niet verzonden.
  • Op lever- en bezorgtijden van PostNL/bPost hebben wij helaas geen invloed en kunnen daar ook geen verdere verantwoordelijkheid voor nemen omdat dit een derde partij is en dus overgeleverd zijn aan hun algemene leveringsvoorwaarden. Dit geldt tevens voor alle kwijtgeraakte pakketten door PostNL/bPost, zowel in Nederland als Belgie.

Status Meldingen:

In de Wacht: Uw betaling moet nog handmatig worden gecontroleerd.

In Behandeling: Uw betaling is gecontroleerd en bestelling wordt gereedgemaakt voor verzending.

Verzonden: Uw bestelling is verzonden en ontvangt een Track & Trace code van ons.

Backorder: Een product is tijdelijk UITVERKOCHT! Wij wachten op nieuwe voorraad (U ontvangt een mail met de vraag een alternatief te kiezen, indien echt niet meer leverbaar is).

FAQ

Als u de e-mail die we u hebben gestuurd om uw bestelling te bevestigen, niet heeft ontvangen: Controleer of u uw e-mailadres correct bij uw bestelling heeft ingevoerd. Kijk in uw map met ongewenste e-mail of spam of het bevestigingsbericht daar in plaats van in uw inbox is afgeleverd. Voeg ons emailadres aan uw adresboek toe.

Wij doen elke dag ons uiterste best om voor elke klant hun bestelling z.s.m. te verwerken, dit kan 1 tot 3 werkdagen zijn tot uw bestelling wordt verstuurd. Door de coronamaatregelen is het erg druk. Sommige pakketten naar binnen- en buitenland zijn helaas langer onderweg. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Volg je pakket via Track & Trace.

Betaling Ontvangen

Zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Bestellingen waarvan de betaling op vrijdag NA 14:00 uur op onze rekening wordt bijgeschreven worden maandag verstuurd. Mocht het voorkomen dat het bestelde product (tijdelijk) niet leverbaar is, dan wordt u hierover op de hoogte gebracht en zal er worden gekeken naar een oplossing.

  • GEEN SCREENSHOT van uw betaling sturen, tenzij WIJ erom vragen. Een screenshot van betaling is geen bewijs voor ons dat u de betaling heeft voldaan. Wanneer uw betaling op onze rekening is bijgeschreven, ontvangt u vanzelf hiervan een bevestiging!
  • VERMELD GEEN PRODUCTNAMEN of ONZE WEBSITE als u ons betaald via iDEAL, Klarna, Bankcomfort en Creditkaart.

Verzending & Levering

  • Let op! MAANDAG t/m VRIJDAG zijn wij bereikbaar voor al uw vragen van 09:00 tot 17:00 uur, ook voor het versturen van de Track & Trace.
  • Let op! ZATERDAG & ZONDAG worden geen bestellingen verstuurd of vragen beantwoord, deze worden maandag beantwoord.

Track & Trace

Bestellingen worden eind van de dag verstuurd, de track en trace volgt later op de avond en sturen wij u meteen door. U hoeft ons niet te vragen om uw Track en Trace, die krijgt u vanzelf!

  • Let op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die zoek raken of niet tijdig worden geleverd door Postnl, Bpost, DHL, DPD, GLS.

Wanneer de track en trace aangeeft dat uw pakket is afgeleverd is het voor ons ook werkelijk afgeleverd door Postnl, Bpost, DHL, DPD, GLS.

Wij gaan hierover ook niet in discussie! Er wordt te veel misbruik van gemaakt!

Disclaimer:

  • VERMELD GEEN PRODUCTNAMEN of ONZE WEBSITE als u ons betaald via iDEAL, Klarna, Bankcomfort en Creditkaart.
  • Wij gaan niet in discussie over pakketten die zoek raken of niet tijdig worden geleverd door Postnl, Bpost, DHL, DPD, GLS.