Evogene Alley 100IU

200,00

Evogene Alley is een top HGH die veel wordt gebruikt door wedstrijd bodybuilders. Anabolen-info heeft veel inspannen geleverd en kan nu originele apotheek Evogene van Alley leveren voor een scherpe prijs. Dit product werkt ontzettend goed voor de groei en vetverbranding. Met name op de lange termijn zorgt het voor gigantische effecten.

Uitverkocht

Artikelnummer: 619b43992022 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Evogene

Evogene van Alley is een groeihormoon. Evogene van Alley is een top HGH die veel wordt gebruikt door wedstrijd bodybuilders. Dit product werkt ontzettend goed voor de groei en vetverbranding. Met name op de lange termijn zorgt het voor gigantische effecten. Evogene dient minimaal vier maanden achtereenvolgend gebruikt worden en het liefst meer dan een jaar voor goede resultaten. Gewonnen resultaten met groeihormoon blijven permanenter dan met andere middelen. Het grote verschil met anabolen is dat groeihormoon zorgt voor hyperplasie (celsplitsing) in plaats van enkel hypertrofie (celgroei) waardoor je op lange termijn veel nieuwe spiermassa aanmaakt, want elk gesplitst celletje kan weer groeien. Groei van nieuwe cellen kan je bevorderen met kuren. Evogene gaat ook ontzettend goed samen met IGF-1 LR3, omdat dit een vergelijkbare functie heeft als insuline in zekere mate. Voor de mensen die Evogene zonder insuline gebruiken is dit een erg goede aanvulling.

Halfwaarde

De halfwaarde tijd van Evogene bedraagt ongeveer 30 minuten tot 3 uur bij een subcutane injectie in de buik. Resultaten kunnen na ongeveer vier maanden verwacht worden.

Gebruik Evogene Alley

Het dient subcutaan met een insulinespuit geïnjecteerd te worden van de navel af. Evogene komt in een origineel Alley doosje met beschrijving en een 10 ampullen van 10 IU Evogene. Het is gevriesdroogd en dient zelf gemengd te worden met anti bacterieel water. Trek met een insulinespuit het aantal IU dat je nodig hebt uit de vail. Nadat je een vail gebruikt hebt dient deze koel bewaard te worden. Als beginner gebruik je 3IU per dag en dat betekend dat je een maand doet met een verpakking.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.