Fildena Super Active 100mg – 10 Tabs

15,49

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Fildena Super Active

100mg – 10 Tabletten

Fildena Super Active 100 mg soft gel capsules werken sneller. Fildena staat bekend om als ”magic pil”, de erectie zal langer zijn waardoor uw genot voor een langere duur is. Verhelpt ook bij mannen die een penisstoornis hebben.

Algemene informatie
Fildena Super Active wordt vaak gezocht als Fildena Super Active 100 mg. Het is een geneesmiddel dat behoort tot klasse PDE5-indicatoren en heeft sildenafilcitraat als een belangrijk actief ingrediënt.

Mannen kunnen ontevredenheid voelen tijdens seks of een kortere erectieduur ervaren, wat tot psychologische stress leidt. Dit gebeurt als gevolg van drukke schema’s of storende lichamelijke of psychische omstandigheden. Een genezing is gewenst voor mannen om plezierige seks te hebben. Fildena Super Active-beoordelingen stellen dat mannen een complete en langere erectie voelen en het helpt bij het behandelen van impotentie en onvruchtbaarheid bij mannen.

Hoe werkt Fildena Super Active 100?
Fildena Super Active 100 of Fildna 100 verbetert de seksuele prestaties van mannen door het bevorderen en behouden van een erectie voor een langere tijd, ongeveer 4 uur. Dit gebeurt omdat Sildenafil Citraat de gladde spieren rond de penis ontspant door de bloedstroom in de bekkenorganen te versterken en vast te houden.

Fildena Super Active 100 mg heeft een actief ingrediënt als Sildenafil Citraat dat misschien niet goed geschikt is voor patiënten met bepaalde allergieën of die medicijnen gebruiken met componenten die mogelijk niet in combinatie ermee werken. Dit kan ernstige negatieve gevolgen hebben voor de patiënt.

Er moeten echter verschillende waarschuwingen en doseringsinstructies worden overwogen voordat u het geneesmiddel gebruikt, anders kunnen er ernstige bijwerkingen optreden. Daarom mag dit geneesmiddel alleen worden gebruikt na overleg met de arts en eventueel advies van hen.

Hoe gebruik je Fildena Super Active?
Eén tablet Fildena Super Active per dag wordt over het algemeen voorgeschreven door de artsen. Het moet een uur of 30 minuten voor geslachtsgemeenschap oraal worden ingenomen met water. Het geneesmiddel toont zijn doeltreffendheid binnen 30 tot 120 minuten na consumptie en kan voor of na de maaltijd worden ingenomen. Het wordt aanbevolen om de arts te raadplegen voor de juiste en nauwkeurige doseringsrichtlijnen in overeenstemming met de huidige gezondheidstoestand van de patiënt en het medicijngebruik.

Fildena Super Active heeft de volgende voordelen:

  • Langere erectie tijd tijdens seks
  • Plezierige seks
  • Stressvrije en bevredigende seks

Bijwerkingen van Fildena Super Active 100 mg zijn als volgt (er kunnen er meer zijn, afhankelijk van verschillende situaties):

  • Hoofdpijn
  • Rugpijn of pijn op de borst
  • Misselijkheid of huiduitslag
  • Diahorrea of ​​indigestie
  • Pijn in cardiovasculaire organen
  • Wazig zien of slaapstoornis

Opmerking: Fildena Super Active 120 mg is alleen voor gebruik door mannen met ED en mag niet worden gebruikt door vrouwen of kinderen jonger dan 18 jaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.