Vitamine B12 – Ampullen

27,99

Vitamine B12 wordt gebruikt om HGH en Peptides (IGF1-LR3) in te mengen. Vitamine B12 zorgt ervoor dat je ook direct extra vitamine binnenkrijgt die helpen bij herstel en het opwekken van extra hongergevoel.

Beschrijving

Vitamine B12

Een doosje vitamine b12 bevat 10 ampullen van 1ml.

Vitamine B12 wordt gebruikt om HGH en Peptides (IGF1-LR3) in te mengen. Naast anti bacterieel water is B12 ook een optie die door veel mensen gebruikt wordt. Het zorgt ervoor dat je ook direct extra vitamine binnenkrijgt die helpen bij herstel en het opwekken van extra hongergevoel. Vitamine B12 wordt ook zonder peptides of HGH geïnjecteerd enkel voor de toevoeging in vitamines. Vitamine B12 is een erg belangrijke vitamine voor het menselijk lichaam en op deze manier krijg je een hoge dosis binnen.

Vitamine B12 bestaat eigenlijk in vele vormen en het bevat het minerale kobalt, daarom worden verbindingen met vitamine B12 gezamenlijk cobalaminen genoemd. Twee vormen van vitamine B12 die actief zijn in het menselijk metabolisme zijn methylcobalamine en 5-deoxyadenosylcobalamine.

Vitamine B12 komt op veel belangrijke manieren ten goede aan het centrale zenuwstelsel: het helpt de gezondheid van zenuwcellen te behouden – inclusief die welke nodig zijn voor neurotransmittersignalering – en helpt de beschermende bedekking van zenuwen te vormen, de myelineschede van de cel. Dit betekent dat bijna elke cognitieve functie kan lijden als de vitamine B12-spiegel laag is.

Vitamine B12 helpt ook bij de spijsvertering en de gezondheid van het hart, dus een tekort kan leiden tot spijsverteringsstoornissen en een verhoogd risico op hartaandoeningen. Het kan komen in voedselbronnen, hydroxocobalimin vitamine B12-injecties of als een intramusculaire vitamine.

Inhoud

De ampullen bestaan uit 1ml per stuk en er zitten 10 ampullen in een doos. Een doosje HGH (hygetropin / evogene) of IGF (Alley) heeft ook 10 ampullen dus komt het precies uit met een doosje B12. Bij Alley zitten standaard 10 ampullen anti bacterieel water geleverd en bij Hygetropin niet!