TB500 (Peptide)

40,00

TB500, ook bekend als Thymosin Beta-4, is een synthetisch peptide dat veel wordt gebruikt in wetenschappelijk onderzoek naar genezing en regeneratie van weefsels.

Categorieën: ,

Beschrijving

TB500 Peptides

TB500, ook bekend als Thymosin Beta-4, is een synthetisch peptide dat veel wordt gebruikt in wetenschappelijk onderzoek naar genezing en regeneratie van weefsels. Dit krachtige peptide is een fragment van het natuurlijke thymosine beta-4 eiwit en staat bekend om zijn vermogen om celmigratie en -groei te bevorderen.

Kenmerken en Voordelen

  • Weefselherstel en Regeneratie: TB500 speelt een cruciale rol in het bevorderen van herstelprocessen door het stimuleren van celmigratie, differentiatie en proliferatie. Het is bijzonder effectief bij de genezing van spieren, pezen en ligamenten.
  • Ontstekingsremmend: Het peptide heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het kan helpen bij het verminderen van zwelling en pijn in beschadigde weefsels.
  • Versneld Herstel: Atleten en sporters gebruiken TB500 vaak om het herstel na blessures te versnellen, dankzij de bevordering van nieuwe bloedvatvorming en celherstel.
  • Flexibiliteit en Bewegingsbereik: Gebruikers melden verbeterde flexibiliteit en een verhoogd bewegingsbereik, wat bijdraagt aan een betere algehele prestaties en herstel.

Toepassing

TB500 wordt voornamelijk gebruikt in wetenschappelijk onderzoek en is bedoeld voor laboratoriumgebruik. Het wordt vaak toegediend via injecties in specifieke gebieden die genezing nodig hebben. Het is essentieel om TB500 te gebruiken onder begeleiding van een gekwalificeerde professional en volgens de richtlijnen voor veilig en effectief gebruik.

Specificaties

  • Zuiverheid: >98%
  • Molecuulformule: C212H350N56O78S
  • Molecuulgewicht: 4963.44 g/mol
  • Opbergcondities: Bewaar in een koele, droge omgeving. TB500 moet worden gekoeld bij 2-8°C en beschermd worden tegen licht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.